Groot nieuws: de streekwinkel van Best Voedsel is compleet vernieuwd – 

Jouw wekelijkse portie vers en duurzaam!

 

Een frisse wind waait door de streekwinkel van Best Voedsel! Met trots kondigen wij aan dat onze streekwinkel een complete make-over heeft ondergaan. Nu bieden we een nóg uitgebreider assortiment van verse, lokaal geproduceerde producten aan - allemaal binnen een straal van 30 km van Best. Van knapperige groenten en zoet fruit tot ambachtelijke zuivel, vlees en vis; elk product is met de grootste zorg en respect voor de natuur geproduceerd.

Ga naar www.bestvoedsel.nl/streekwinkel

 

Steun voor onze lokale boeren en tuinders

Door je boodschappen bij Best Voedsel te bestellen, maak je niet alleen een gezonde keuze voor jezelf en je familie, maar draag je ook direct bij aan een betere, duurzamere wereld. Elke aankoop ondersteunt onze lokale boeren en producenten, vermindert de CO2-uitstoot door lokale productie en distributie en bevordert een ecologisch verantwoorde, transparante voedselketen.

 

Het gemak van online gezonde, eerlijke producten bestellen

Bij Best Voedsel geloven we in de kracht van onze gemeenschap en het positieve effect dat we samen kunnen bereiken. Door lokaal te kopen, help je niet alleen de lokale economie te versterken, maar draag je ook bij aan het behoud van ons milieu voor toekomstige generaties.

Wacht niet langer en maak deel uit van deze beweging! Plaats je bestelling iedere week tot dinsdagavond 23.30 uur en haal deze elke vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur op bij Volkstuinvereniging De Ouden Bogten, Heuveleindseweg 15 in Best. Ontdek het gemak van online bestellen gecombineerd met de versheid en kwaliteit van producten direct van de boer, uit de streek.

 

Vóór en dóór Bestenaren

Samen bouwen we aan een groenere, gezondere wereld. Best Voedsel is jouw partner in duurzaamheid – één boodschap, één gemeenschap, één betere wereld.

Bezoek onze vernieuwde webwinkel vandaag nog en laat je inspireren door het prachtige aanbod van lokale lekkernijen. Jouw steun maakt het verschil. Laten we samen de toekomst van voedselproductie veranderen – lokaal, duurzaam, en verantwoord voor zowel de boer als de consument.

Best Voedsel - Vers, lokaal, duurzaam, vóór en dóór Bestenaren. Jouw keuze voor een betere wereld.